English Deutsch

Bemutatkozó

Jakab Zsolt vagyok, asztalos és fafaragó. Közel 20 évvel ezelőtt szerettem bele az asztalos mesterségbe, a fába, és az alkotásba.

Véletlen folytán kerültem az asztalos pályára, ugyanakkor már az iskolában is a legjobb akartam lenni, ezért vettem részt szakmai versenyen is. Az iskola elvégzése után több faipari vállalkozásnál szereztem gyakorlatot, bútorkészítésben, nyílászárógyártásban, és beépítésben is.


Már elég korán körvonalazódott bennem, hogy igazán különleges, egyedi bútorokat szeretnék készíteni. A fafaragással is ennek kapcsán ismerkedtem meg. A szülőfalumban élő idős fafaragótól tanultam a faragás alapjait, a népi díszítőművészet titkait. Hamarosan találkoztam más mesterekkel is, zsűriztettem a munkáimat, pályázatokon vettem részt, és tagja lettem a Somogy Megyei Népművészeti Egyesületnek.


A következő lépcsőfok az egyéb stílusirányzatok tanulmányozása volt. Azóta is folyamatosan olvasok szakirodalmat, hogy a gyakorlati munka mellett, komoly elméleti ismeretekkel is rendelkezzem.


2012-ben alapítottam a Zsoja Kft-t, hogy olyan bútorokat készíthessek, amiknél nem kell kompromisszumot kötni, és örömet okozzanak tulajdonosuknak.

 

Mivel foglalkozunk?


  • Egyedi, tömörfa bútorok készítése különböző stílusokban (barokk, népi, vintage, vadász, reneszánsz, szecessziós, stb.)
  • Beépítés
  • Bútortervezés
  • Asztalos munkák
  • Egyéb faragott dísztárgyak készítése
     

Látogassa meg galériánkat!
Ha nem találja meg, amit keres, hívjon és mondja el elképzeléseit, hogy megvalósíthassuk!
 

a-fafarago-06-1375391669.png